Közös ebéd a szakosztály tagjainak

2011. június 18-án tartotta évadzáró, évértékelő ebédjét a Röszkei Sportkör Sakkcsapata.

Az ebédre Borbásné Márki Márta polgármesterasszony hívta meg a csapat játékosait, rendszeres kísérőket, szervezőket.

Az eseményen megjelent Korpics Zsolt, a Magyar Sakkszövetség főtitkára, Mózes Ervin, Szeged főjegyzője, Horváth Béla az egyesület elnöke, Tóth József a honlap készítője és az ebédet követő nagymesterverseny játékosai és Zámbó László versenybíró.

Az ebéd előtt polgármesterasszony méltatta az előző évad sikereit, melyek közül kiemelte az NB II-es és a Megyei CSB első helyét, mivel így mindkét csapat egy osztállyal feljebb léphetett. Így Röszkének NB IB-s és NB II-es csapata lesz a 2011-2012-es versenyévadban. Megköszönte a csapat és a vezetők erőfeszítéseit a község hírnevének erősítésében, és a szinte példa nélkül álló ifjúsági nevelői munka eredményeit is megemlítette, hisz szakosztályunk az ország összes (több mint 200) egyesülete közül a hatodik helyen végzett az elmúlt év ifjúsági értékelésében. Ezek után sor került a bajnokcsapatok tagjai részére az érmek átadására.

Az ízletes, finom, és bőséges ebéd elfogyasztása után Korpics zsolt megnyitotta a nagymesterversenyt, ami után a megjelent versenyzők sorszámot húztak. Stílszerűen egy-egy baérkoszorúval ékesített lófejszobor talpára voltak erősítve a sorszámok. A kis szobrokat a versenyzők megőrízhették a verseny emlékére.

Köszönetünket fejezzük ki a rendezvény sikeres megtartásáért a polgármesterasszonyon kívül a Művelődési Ház vezetőjének és dolgozóinak, valamint az ételeket készítők csapatának.

Az NB II győztes csapata